We houden van oplossingen die het verschil maken

Werken aan
primeurs!

Sinds 2009 is LINQ5 Certified Exact Partner en daar zijn we best trots op! We willen de beste zijn in wat we doen en blijven altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Dit vertaalt zich in spraakmakende maatwerkoplossingen, die het verschil maken voor onze klanten.

Ervaren en
gepassioneerd

De drijfveer achter onze diensten en producten zijn onze gecertificeerde consultants en specialisten die elke dag, met veel liefde voor hun vak en een gezonde dosis humor, voor je klaar staan.

Samen sta je
sterker

Goede oplossingen aanbieden kun je niet alleen. Daarom werken wij graag samen onze partners. Zo worden onze e-commerceproducten op ons xCore-platform verkocht door meer dan 60 partners in binnen- en buitenland. Maak ook gebruik van onze partnerships en ervaar ‘the best of both worlds’.

Ruimte voor ontwikkeling

LINQ5 staat nooit stil. Gestart met vijf ervaren grondleggers die al sinds 2004 samenwerken. Inmiddels is het team meer dan vervijfvoudigd en zijn we continu op zoek naar talent. Naast technische kennis, staat vrijheid centraal en bieden we veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is LINQ5!

Ons team versterken?

Bekijk vacatures