Exact Software

Maakt u al gebruik van de Exact Software of bent u zich juist aan het oriënteren voor nieuwe bedrijfssoftware? Als officieel certified dealer van Exact Software kunnen wij u van A tot Z adviseren en ondersteunen.

Vanaf Exact voor Dos tot Globe naar de Relatiebeheer (CRM) en HRM oplossingen van e-Synergy. Voor alle productlijnen kunt u bij ons terecht. Ook hebben we jarenlange ervaring met aanvullende producten zoals Sumatra, Crystal Reports en Orbis. U vindt ons vooral in de dienstverlening en groothandel. Daarnaast hebben we vanwege onze maatwerkspecialiteit ook een groot aantal productieklanten.

Standaard én vernieuwend!

Als Certified Exact partner ondersteunen wij alle productlijnen van Exact Software. Door onze uitstekende kennis wordt uw bedrijfvoering veel efficiënter ingericht. Regulier werk wat wij met plezier doen, maar met ons talent doen wij veel meer! Als ontwikkelpartner van Exact zijn wij bevoegd om Exact aan te passen. Zo realiseren wij dagelijks vernieuwende oplossingen voor onze opdrachtgevers.

E-commerce en webshops

LINQ5 heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het koppelen van webshops en in het ontwikkelen van e-commerce oplossingen. Dankzij uitgebreide kennis van zowel interne als externe procestromen kunnen we bedrijven van advies voorzien als het gaat om e-commerce of webshops. Hiervoor zijn zelfs producten ontwikkeld die via het Dealer4Dealer concept verkocht worden. Inmiddels is er een indrukwekkende klantenlijst van voetbalclubs, overheidsinstellingen en (inter)nationaal opererende bedrijven opgebouwd.

Consultancy

Wij geloven in één vast aanspreekpunt per klant. Hiervoor beschikt LINQ5 over een eigen team ervaren en gecertificeerde consultants. Zij helpen u op weg en geven advies. Missen we specifieke kennis? Dan huren wij deze in onder onze verantwoordelijkheid. Zo houdt u altijd 1 contactpersoon.

Maatwerk en Exact koppelingen

Mist u functionaliteit of wilt u meerdere systemen aan elkaar koppelen? Wij maken het, zonder dat het in de papieren loopt! Hoe? Door ervaring en de beschikking over de Exact SDK (software development kit) modules.