Maatwerk

Exact kan vrijwel alle bedrijfsprocessen automatiseren. Dat weet ook elke Exact dealer. Natuurlijk komt het voor dat de standaard programmatuur van Exact niet toereikend is. In deze gevallen passen we de Exact software aan naar uw wensen of ontwikkelen we aanvullende applicaties.

Aanpassingen binnen Globe en Synergy

Mist Exact net die mogelijkheden die u zoekt? Maar u wilt wel Exact bij deze klant behouden? LINQ5 beschikt over alle SDK ontwikkelmodules en is daardoor in staat aanpassingen door te voeren binnen Globe en Synergy. Meer weten? Plan een vrijblijvend gesprek met ons.

Webapplicaties & Exact

Steeds vaker vervangen webapplicaties grote en logge softwareprogramma's. Natuurlijk is het dan wel gewenst om de koppeling met Exact te leggen of te behouden. Ook dit regelen wij. Zo hebben we onlangs een web-based uren- en projectapplicatie ontwikkeld dat informatie met Exact uitwisselt.

Een stap verder dan webapplicaties gaat de integratie van een website met Exact. LINQ5 ontwikkelt mogelijkheden om informatie vanuit Exact naar websites te publiceren. Ook kunnen wij zorgen dat u online mutaties kunt uitvoeren.

Alle bedrijfsprocessen beheren vanuit 1 systeem. Het is de droom van iedere organisatie. Gezien de complexiteit van organisaties is dit in praktijk helaas niet mogelijk. Hoe graag u en wij dit ook zouden willen. Efficiënt handelen is dan noodzakelijk. Met slimme koppelingen tussen bedrijfskritische applicaties haalt u de beoogde performance. Lastig? De oplossingen van LINQ5 zorgen direct voor een kwaliteitsimpuls van uw bedrijfsvoering. Waar u aan moet denken? Lees hier een overzicht van koppelingen die wij recent hebben gerealiseerd:

  • SAP koppeling: voor de afhandeling van douaneaangiften wordt informatie vanuit SAP uitgewisseld met een maatwerk ERP.
  • Scanner koppeling: voor een grote gipsfabriek is een scannerkoppeling ontwikkeld voor het automatisch inlezen van logistieke gegevens in het maatwerksysteem.
  • Superoffice koppeling: vanuit de CRM applicatie Superoffice worden CRM gegevens en inkoopfacturen automatisch met Exact Globe gesynchroniseerd.
  • Portbase koppeling: vanuit de logistieke software van Portbase wordt data uitgelezen, verrijkt in een maatwerkapplicatie en vervolgens teruggeschreven voor verdere verwerking.

Rapportages zijn belangrijk. Door structurele kennis van de SQL databases binnen Exact kunnen we de meest uitgebreide rapportages realiseren. Hiervoor maken we bijvoorbeeld gebruik van Microsoft Reporting Services, Sumatra of Crystal Reports.

LINQ5 is ervaren in het realiseren van online applicaties. Hierbij gaan wij een stuk verder dan een koppeling. Wij realiseren software waarmee dagelijks intensief en efficiënt wordt gewerkt. Vaak klantspecifiek, maar ook steeds meer vanuit een vaste basis.

Een aantal voorbeelden

Een voorbeeld van een klantspecifieke oplossing is het online uitlezen van windturbines door KDE Energy. Vanuit Nederland wordt online exact bijgehouden wat de prestaties zijn van de windturbines in o.a. Ierland. Verder hebben we het pakket ‘DouaneLINQ’ ontwikkeld. Hiermee worden online gestandaardiseerde douaneaangiften snel en accuraat afgehandeld.