Dealer4Dealer

Het principe is simpel. U heeft de relatie met uw klant, vaak al jaren. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van Exact oplossingen bij de meest uiteenlopende bedrijven. U huurt ons in en wij maken het. Onder uw naam en tegen een vast en zeer gunstig tarief. U blijft het aanspreekpunt! Wacht niet langer. Meerdere Exact dealers zijn u reeds voor gegaan.

Exact & Magento koppeling

De afgelopen jaren heeft LINQ5 zich tevens gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke e-commerce software met als eerste resultaat de koppeling tussen Exact Globe en Magento in 2010. Inmiddels is een compleet portfolio aan producten beschikbaar.

Om andere Magento- en Exact partners de mogelijkheid te bieden onze producten te verkopen is na de lancering van de Magento & Exact Globe koppeling het 'Dealer4Dealer' concept in het leven geroepen. En met succes. Eind 2012 waren er meer dan 40 partners die onze producten verkopen en promoten. Samenwerken is ons devies en op dit resultaat zijn we dan ook bijzonder trots.

Heeft of start u een webshop met Magento als platform? LINQ5 heeft de mogelijkheid om Magento te koppelen aan de ERP mogelijkheden van Exact. Deze koppeling is nu via Dealer4Dealer verkrijgbaar. Klik hier voor uitgebreide informatie.

Exact Online producten

Magento & Exact Online koppeling

Met de Magento & Exact Online Koppelingen wisselt u automatisch gegevens uit tussen Magento en Exact Online.

Afletteren Exact Online

Matchen van uw PSP-betalingen was nog nooit zo eenvoudig

Exact Globe producten

Magento & Exact Globe koppeling

Met de Magento & Exact Globe koppeling wisselt u automatisch gegevens uit tussen Magento en Exact Globe (Next)

Afletteren Exact Globe

Snel en simpel uw PSP-betalingen matchen met Exact Globe (Next)