LINQ5 ontwikkelt oplossingen die er toe doen
LINQ5 - Online software en Exact specialisten

LINQ5 realiseert online software. Eventueel gekoppeld aan bestaande systemen. Exact Software en Exact Online vormen onze basis. Ons doel? De backoffice van onze klanten structureel verbeteren. Transparant samenwerken geldt daarbij als norm. Zo werken wij al jaren succesvol voor onze opdrachtgevers. Nationaal én inmiddels ook internationaal!

Wij werken aan primeurs!

LINQ5 is Certified partner van Exact Software. Daar zijn we trots op! Echt uniek is onze kennis voor het maken van SDK (software development kit) maatwerk binnen Exact. Dit vertaalt zich in spraakmakende maatwerk oplossingen. Veel Exact partners maken hier ook gebruik van via het Dealer4Dealer concept.

LINQ5 heeft zich ontwikkeld als specialist in webshop koppelingen en e-commerce. Zo zijn wij o.a. de bouwers van de koppeling tussen Magento en Exact. Een primeur voor Nederland en door Exact Nederland gecertificeerd.

Transparante werkwijze wordt beloond

Samenwerken vinden wij belangrijk. De koppeling tussen Magento en Exact wordt - via het Dealer4Dealer concept - al door meer dan 40 partners verkocht. Onze transparante werkwijze wordt gezien en beloond! Toonaangevende voetbalclubs, overheidsinstellingen en succesvolle webshops in Nederland, België en Duitsland maken inmiddels gebruikt van onze producten.

Vrijheid en ruimte voor ontwikkeling

LINQ5 groeit en verandert. Gestart met vijf ervaren grondleggers die al meer dan 15 jaar samenwerken. Inmiddels verdubbeld en continu op zoek naar nieuw en jong talent. Kennis is essentieel, maar werkt pas in de juiste omgeving met vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Dat is LINQ5!